Opvoedcoaching

0 tot 4 jaar

Een bijzonder periode waarbij het kind zich in een razend tempo zich ontwikkeld. In deze periode kan je bij mij terecht voor ondersteuning in de opvoeding. Is je kindje net geboren en wil je graag handvatten of zit je kindje in de peuterpuberteit of de overgang naar de basisschool? zijn er al meerdere kinderen en hebben ze onderling veel strijd?

Behoefte aan een luisterend oor, adviezen, handvatten, je kan het nog zo gek niet bedenken  en samen kunnen we ermee aan de slag. Samen groeien, samenwerken en samen staan we sterk.

4 tot 9 jaar

Deze periode staat in het teken van de basisschool, vrienden maken en dus sociaal zijn, al een klein beetje huiswerk maken en dus concentreren, ook het beeldscherm staat meestal in het middelpunt. Heb jij vragen m.b.t. deze leeftijdsfase. Heb je hulp nodig of gewoon een luisterend oor? Ik ben er voor je.

10 jaar en ouder

De beruchte tienertijd breekt aan, vervolgens worden deze mooie kinderen pubers. Loslaten, onderhandelen, sterk in je schoenen staan. Kinderen willen zelfstandig zijn, maar hebben ons als ouders nog zo ontzettend nodig. Met onze grenzen en groot vertrouwen groeien de kinderen tot volwassenen. Elk kind is uniek, elk kind volgt zijn eigen weg. Heb je vragen m.b.t. deze leeftijdsfases? Neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we bekijken wat het beste past in jullie gezinssituatie. Samen kunnen we groeien, samen staan we sterk , samenwerk en elkaar helpen, daar staat ik voor.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst krijg ik van jou de hulpvraag ( zo uitgebreid mogelijk omschreven) toegestuurd. Vervolgens vindt er een intake plaats, waarbij indien mogelijk direct al handvatten worden gegeven.

Veelal zijn er maar één of twee afspraken nodig om erna zelfstandig weer verder te gaan. Indien er meer hulp nodig is ben ik er ook dan zeker voor jullie.

Kosten

Intake 90 minuten á 55 euro

2de en volgende afspraak 60 min á 45 euro

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@praktijkdiana.nl

Of stuur mij een app 06 14 78 64 85

Ik neem binnen 5 werkdagen contact met jullie op. ( mijn instelling is liefst de volgende dag nog 😉 ) .