Over mij

Mijn naam is Diana Paulusma (1985) , moeder van 4 schoolgaande kinderen.

Yordi 13 , Jarno 10 , Collin 9 en Sophie 6 jaar .

Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik ben gespecialiseerd in het geven van ontspannende zwangerschapsmassage, babymassage en ( onderlinge) kindermassage. In de periode van 2017 tot 2020 heb ik naast het geven van massage meer dan 100 docenten babymassage mogen opleiden en dan nog niet te spreken over het aantal trainingen kindermassage en zwangerschapsmassage die ik heb mogen verzorgen. Tot 2020 was ik eigenaresse van de Mama Academy Nederland. Zelfstandig ondernemer met ernaast nog een leuke baan en een druk gezinsleven heeft mij doen beslissen weer terug te willen naar de basis. Ik geniet er namelijk ontzettend van om aanstaande moeders te mogen masseren en kersverse ouders de babymassagetechnieken aan te mogen leren.

Sommige van jullie zullen mij misschien nog herinneren als organisator van de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland en Groningen. Deze beurs ( Friesland) heb ik vijf jaren met heel veel liefde mogen organiseren. In 2019 is ook dit deel van de onderneming overgenomen door 2 enthousiaste meiden.

Naast het geven van massage’s biedt ik ook opvoedondersteuning, mijn missie is om ouders handvatten te geven waarbij ze weer zelfstandig verder kunnen. Opvoeden is ook iets wat je samen doet, samen groeien we elke dag. En soms is het heel fijn om iemand naast je te hebben staan die met een frisse blik de situatie bekijkt en tips en adviezen kan geven. Waarom ik ben gestart met de opleiding tot opvoedcoach? Ook ik zit heus weleens met de handen in de haren, het is niet zo dat als je professional bent het in je eigen gezin altijd van een leien dakje gaat. Ook ik heb mijn momenten gehad waarbij ik best een steuntje in de rug kon gebruiken, waarschijnlijk korte momenten. Maar die korte momenten hadden wel meer lucht & energie gegeven. Omdat ikzelf ook dit gevoel heb ervaren, ik elke dag met kinderen werk en graag andere help is hierdoor de dienst opvoedondersteuning ontstaan. Ook bied ik de ondersteuning m.b.t. het leren plannen en hoe kan een kind leren aan kinderen vanaf groep 7.

Jaren heb ik informatie en kennis mogen overdragen. En jazeker de training werken met baby’s in de kinderopvang blijf ik geven. Een baby is zo kwetsbaar, een uniek persoon en kan al zoveel al zijn ze nog zo klein. Ik heb een brede kennis m.b.t. baby’s. Baby’s fascineren mij en ook triggeren ze mij om steeds weer terug te gaan naar de basis en bewust te kijken. Ik vindt het super leuk om pedagogisch medewerkers te kunnen opleiden tot een echte baby specialist.

Buiten de praktijk ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker met een leidinggevende functie / pedagogisch coach / administratief medewerker bij kinderopvang Boartershiem in Akkrum. Ik sta met heel veel liefde op de groep en tijdens mijn werk mag ik kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar begeleiden en ondersteunen. Een prachtig beroep al zeg ikzelf.